TJÄNSTERInvändig målning

Något projekt som tar lång tid och är krävande är invändig målning. Vardagen påverkas om något rum i hemmet ska målas om. I vissa fall kan man inte vistas i rummet under tiden målningen utförs. Med det i åtanke är det därför extra viktigt att målningen utförs så snabbt och smidigt som möjligt så vardagslivet inte behöver påverkas så mycket. Du kan känna dig trygg med att överlåta den invändiga målningen till oss. Vi har kompetensen och erfarenheten samt professionella redskap som lämnar ett högkvalitativt resultat.

Bostaden kan få ett helt nytt utseende bara genom att måla om. Tar man tag i den invändiga målningen själv kan det lätt bli att inte hela ytan hinns med att målas i ett och samma tillfälle. Konsekvensen av detta blir att färgen torkar i olika omgångar, vilket påverkar resultatet.
Följaktligen dras ommålningen ut under en lång period. Av den orsaken, överlåt den invändiga målningen till oss och lägg istället tiden på att slappna av.

Hjälper vi dig självfallet att välja ut den färgtyp som passar bäst till ytan som ska målas. Vi har en bred kunskap inom målning där vi ytbehandlar, målar och snickrar. Våra målare utför alla delar av
invändig målning såsom spackling, tapetsering och målning. Icke desto mindre har vi även utbildade målare inom våtrum, brandskydd och epoxi målning.

Vi lång erfarenhet av fasadmålning och renovering i Stockholms län, västmanlands län, södermanlands län, Norköping. Våra målare har kompetensen och erfarenheten som krävs för att arbetet ska utföras korrekt och hållbart. Vi tar oss an alla typer av måleriarbeten och lämnar alltid nöjdkundgaranti!
Med vår hjälp går din målning av huset effektivt och säkert till, och du blir förskonad från ötrevliga överraskningar. När du låter oss ta hand om dina problem, blir arbetet utfört till ett förmånligt pris och av skickliga målare. Anlita oss och utnyttja ROT-avdraget; Du kommer att bli nöjd!
Vår långa erfarenhet i kombination med vår expertis gör att vi kan utföra arbetet snabbt, kostnadseffektivt och kvalitativt
Att du som kund känner dig extra omhändertagen.
1
Varför ska jag anlita en professionell målare?

En professionell entreprenör skyddar din egendom och dess innehåll från skador. Dessutom kan en skicklig professionell målare göra ommålningsjobbet ordentligt enligt de specifika instruktioner som du ger. Även om de flesta husägare föredrar att göra ommålningsjobb själva, är det inte tillrådligt.

2
Vad ska du göra för att förbereda dina hus för målning?

Vad ska jag göra för att förbereda mitt hus för målning?

 • Välj rätt färg
 • Ta bort saker runt huset
 • Tillgång till vatten och el (elektricitet)

Och njuta av solen!

3
Vad kostar fasadmålning?

Normalt kostar det mellan 350-500 kr/timmen att anlita en målare (30% av priset efter ROT-avdraget). På en timme hinner en målare med ca 2-4 kvadratmeter vanlig fasad, vilket ger ett ungefärligt pris på 75-250 kr/kvadratmeter fasad efter ROT-avdrag.

Målararbete utfört

Begär service

Kom och besök våra lokaler eller skicka oss ett mail när du vill. Vi är öppna för alla förslag från våra kunder.

  Kontakt

  KR Måleri & Tjänster AB en ny standard för service och kvalitet inom måleriarbete. Vi kommunicerar tydligt med våra kunder och levererar en snyggare miljö till både privatpersoner och företag.

  Vårt motto är att utföra alla arbeten som om det vore våra egna hus! Våra byggarbetare är professionella byggare/målare som alla har en lång praktisk erfar.

  Husmalning

  Kontakt

  +46706417170
  info@husmalning.se
  Västerås Trefasgatan 1, 721 30 Västerås

  © 2014-2022 KR Måleri & Tjänster AB. Org nr: 559322-4859 Kontakt: +46706417170 Husmålning Web: Veebilahendus.ee