TJÄNSTERSnöröjning

Vi utför snöröjning både från tak och från markplan. Våra snöröjare är alla utbildade och licensierade samt använder sig av professionell utrustning för högsta möjliga säkerhet.

Vi lämnar alltid en garanti på att underlaget inte påverkas av snöröjningen!

Det gör vi genom att kunden innehar 10% av betalningen tills snön har smällt bort och vi tillsammans kan besiktiga underlaget för att se att inga skador skett. Snöskottning vid behov eller löpande spelar ingen roll, ring oss så löser vi det!
1
Varför ska jag anlita en professionell snöröjning?

Behöver du hjälp med snöröjning vid ditt hus, företagets lokaler eller områdena kring en bostadsrättsförening kan du anlita ett företag som hjälper dig att hålla gator och gångvägar fria från snö. Det innebär att vi kan hjälpa dig att skotta tak, ploga garageuppfarter eller parkeringsplatser, och gångvägar.

2
Vad ska du göra för att förbereda dina lägenhet, hus eller kontor för snöröjning?
 • Ta bort saker runt arbetsplats
 • Tillgång till el (elektricitet)

Och njuta av solen!

3
Vad kostar snöröjning?

Normalt timpris för snöröjning är 150-400 kr/timmen inklusive moms och innan ROT-avdrag. För enklare snöskottning går det att komma undan vid den nedre gränsen för pris/timme (och under), medan det för avancerad och riskfylld snöröjnig, exempelvis branta tak ofta innebär en något dyrare kostnad.

Begär service

Kom och besök våra lokaler eller skicka oss ett mail när du vill. Vi är öppna för alla förslag från våra kunder.

  Kontakt

  KR Måleri & Tjänster AB en ny standard för service och kvalitet inom måleriarbete. Vi kommunicerar tydligt med våra kunder och levererar en snyggare miljö till både privatpersoner och företag.

  Vårt motto är att utföra alla arbeten som om det vore våra egna hus! Våra byggarbetare är professionella byggare/målare som alla har en lång praktisk erfar.

  Husmalning

  Kontakt

  +46706417170
  info@husmalning.se
  Västerås Trefasgatan 1, 721 30 Västerås

  © 2014-2022 KR Måleri & Tjänster AB. Org nr: 559322-4859 Kontakt: +46706417170 Husmålning Web: Veebilahendus.ee