Tapetsering

TJÄNSTERTapetsering

Vi utför tapetsering och renovering av inomhusmiljöer, än så länge alla rum förutom våtrum. Vi gör allt inom målning, tapetsering, kakel /klinker m.m. Det enda du behöver göra, som kanske är det svåraste jobbet av alla, är att bestämma hur du vill ha det. Vi har alltid 1 års nöjd-kund garanti!
Vi lång erfarenhet av fasadmålning och renovering i Stockholms län, västmanlands län, södermanlands län, Norköping. Våra målare har kompetensen och erfarenheten som krävs för att arbetet ska utföras korrekt och hållbart. Vi tar oss an alla typer av måleriarbeten och lämnar alltid nöjdkundgaranti!
Med vår hjälp går din målning av huset effektivt och säkert till, och du blir förskonad från ötrevliga överraskningar. När du låter oss ta hand om dina problem, blir arbetet utfört till ett förmånligt pris och av skickliga målare. Anlita oss och utnyttja ROT-avdraget; Du kommer att bli nöjd!
Vår långa erfarenhet i kombination med vår expertis gör att vi kan utföra arbetet snabbt, kostnadseffektivt och kvalitativt
Att du som kund känner dig extra omhändertagen.
1
Varför ska jag anlita en professionell målare?

Ska du bygga till en utbyggnad på ditt befintliga hus kan det kosta allt från 10 000 till 30 000 kr per kvadratmeter. Enklare snickeriarbeten på huset kan kosta från 200 upp till 450 kr i timmen efter ROT-avdraget och att byta en träfasad på huset kan kosta allt från 250 kr i timmen till 800 kr i timmen.

2
Vad ska du göra för att förbereda dina lägenhet för tapetserning?
 • Välj rätt tapet du älskar
 • Ta bort saker runt väggarna
 • Tillgång till vatten och el (elektricitet)

Och njuta av solen!

3
Vad kostar tapetsering?

Det beror på en hel hög faktorer. Ditt val av tapet, om du tänker göra det själv eller anställa, hur mycket du ska tapetsera. I genomsnitt kostar det mellan 2000 och 4000:- att tapetsera ett medelstort rum (10kvm).

Målararbete utfört

Begär service

Kom och besök våra lokaler eller skicka oss ett mail när du vill. Vi är öppna för alla förslag från våra kunder.

  Kontakt

  KR Måleri & Tjänster AB en ny standard för service och kvalitet inom måleriarbete. Vi kommunicerar tydligt med våra kunder och levererar en snyggare miljö till både privatpersoner och företag.

  Vårt motto är att utföra alla arbeten som om det vore våra egna hus! Våra byggarbetare är professionella byggare/målare som alla har en lång praktisk erfar.

  Husmalning

  Kontakt

  +46706417170
  info@husmalning.se
  Västerås Trefasgatan 1, 721 30 Västerås

  © 2014-2022 KR Måleri & Tjänster AB. Org nr: 559322-4859 Kontakt: +46706417170 Husmålning Web: Veebilahendus.ee