TJÄNSTERSnickeri

Vi utför alla typer av snickerier samt enklare byggarbeten. Tex bygga altaner, tilläggsisolering, byte av fönster/dörrar, inglasning av balkonger m.m. Behöver du byta golv eller renovera det befintliga? Inga problem, vi slipar och oljar/lackar trägolv, sätter in nya laminat- eller parkettgolv. Vi har alltid 1 års nöjd-kund garanti! Ring oss så bokar vi in ett möte.
Vi lång erfarenhet av fasadmålning och renovering i Stockholms län, västmanlands län, södermanlands län, Norköping. Våra målare har kompetensen och erfarenheten som krävs för att arbetet ska utföras korrekt och hållbart. Vi tar oss an alla typer av måleriarbeten och lämnar alltid nöjdkundgaranti!
Med vår hjälp går din målning av huset effektivt och säkert till, och du blir förskonad från ötrevliga överraskningar. När du låter oss ta hand om dina problem, blir arbetet utfört till ett förmånligt pris och av skickliga målare. Anlita oss och utnyttja ROT-avdraget; Du kommer att bli nöjd!
Vår långa erfarenhet i kombination med vår expertis gör att vi kan utföra arbetet snabbt, kostnadseffektivt och kvalitativt
Att du som kund känner dig extra omhändertagen
1
Varför ska jag anlita en professionell snickare?

Att anlita en snickare har många fördelar, dels att man slipper göra jobbet själv! Man kan luta sig tillbaka och njuta av semestern medan man får en snygg altan byggd på ett professionellt sätt. Man slipper tänka på något alls vilket kan vara väldigt skönt när man väl är ledig.

2
Vad ska du göra för att förbereda dina lägenhet, hus för snickeriarbete?
 • Välj rätt plan du älskar
 • Ta bort saker runt arbetsplats
 • Tillgång till vatten och el ( elektricitet)

Och njuta av solen!

3
Vad kostar snickeriarbete?

Ska du bygga till en utbyggnad på ditt befintliga hus kan det kosta allt från 10 000 till 30 000 kr per kvadratmeter. Enklare snickeriarbeten på huset kan kosta från 200 upp till 450 kr i timmen efter ROT-avdraget och att byta en träfasad på huset kan kosta allt från 250 kr i timmen till 800 kr i timmen.

Målararbete utfört

Begär service

Kom och besök våra lokaler eller skicka oss ett mail när du vill. Vi är öppna för alla förslag från våra kunder.

  Kontakt

  KR Måleri & Tjänster AB en ny standard för service och kvalitet inom måleriarbete. Vi kommunicerar tydligt med våra kunder och levererar en snyggare miljö till både privatpersoner och företag.

  Vårt motto är att utföra alla arbeten som om det vore våra egna hus! Våra byggarbetare är professionella byggare/målare som alla har en lång praktisk erfar.

  Husmalning

  Kontakt

  +46706417170
  info@husmalning.se
  Västerås Trefasgatan 1, 721 30 Västerås

  © 2014-2022 KR Måleri & Tjänster AB. Org nr: 559322-4859 Kontakt: +46706417170 Husmålning Web: Veebilahendus.ee